Sopa ligera con vegetales y pasta
Hey everyone, it's Drew, welcome to my recipe site. Today, we're going to make a special dish, Sopa ligera con vegetales y pasta. It is one of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a bit tasty. This will be really delicious.
Sopa ligera con vegetales y pasta is one of the most favored of recent trending meals in the world. It is simple, it's quick, it tastes yummy. It's appreciated by millions daily. They're fine and they look fantastic. Sopa ligera con vegetales y pasta is something that I've loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Sopa ligera con vegetales y pasta, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Sopa ligera con vegetales y pasta delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To begin with this recipe, we must first prepare a few components. You can cook Sopa ligera con vegetales y pasta using 5 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.
Hice esta sopa ayer, todos lo agradecieron mucho porque la tarde estaba lluviosa....... y porque me quedó muy buena. Tenía el caldo de carne y lo aproveché.
Ingredients and spices that need to be Get to make Sopa ligera con vegetales y pasta:
- Caldo de carne (la cantidad depende del número de comensales, como éramos cuatro usé un litro y medio)
- 1 pedazo calabaza
- 1 papa grande o dos medianas
- habichuelas
- pastas
Instructions to make to make Sopa ligera con vegetales y pasta
- Como tenía el caldo reservado fue solo poner la cantidad necesaria en la olla, colocarla al fuego y dejar que hirviera.
- Mientras lavé, pelé y corté en cuadrados pequeños la calabaza y las papas; las habichuelas también las lavé y las corté en pedazos pequeños. Lo reservé todo.
- Cuando el caldo estaba hirviendo lo agregué todo, tapé la olla y bajé la intensidad del fuego para que se cocinaran los vegetales.
- Más o menos 15 minutos después comprobé que casi estaban, agregué las pastas y tapé la olla, igual mantuve el fuego bajo.
- Esperé de siete a 10 minutos y apagué el fuego, pero no destapé la olla, solo lo hice cuando iba a servir la sopa. Quedó muy buena.
- La ventaja de tener el caldo es que puedes hacer la sopa en muy poco tiempo, y más si está sazonado. Conozco a muchas personas que no lo hacen, pero de mi mamá y de mi hermana lo aprendí y lo hago así: sazono la carne, el pollo o el pescado del que voy a hacer el caldo con lo que acostumbro, lo pongo en la olla de presión y lo sofrío por unos minutos, después le agrego el agua y dejo que hierva, entonces compruebo la sal y el color, lo tapo y lo dejo el tiempo necesario (el pollo y el pescado necesitan menos tiempo). Cuando está listo lo cuelo (generalmente aprovecho y separo una taza para tomármela después, algo que disfruto mucho); si lo voy a utilizar enseguida, listo, de lo contrario lo dejo enfriar y lo guardo (lo que no es mala idea porque cuando se enfría se puede separar la grasa).
As your experience and also self-confidence expands, you will certainly locate that you have a lot more natural control over your diet regimen and adjust your diet to your individual preferences gradually. Whether you wish to offer a recipe that utilizes fewer or more components or is a little essentially spicy, you can make simple changes to attain this goal. In other words, start making your recipes on time. As for basic food preparation skills for newbies you do not need to discover them yet only if you grasp some easy food preparation strategies.
This isn't a full guide to fast and also simple lunch recipes yet its excellent something to chew on. Ideally this will certainly obtain your creative juices moving so you can prepare tasty meals for your household without doing way too many square meals on your trip.
So that's going to wrap this up for this special food Simple Way to Prepare Homemade Sopa ligera con vegetales y pasta. Thank you very much for your time. I am confident that you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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